x

Bestel nog ..freshmeals en ontvang .. bedrag korting!

Kalfsrendang

Rendang komt oorspronkelijk uit de Indische keuken. Onze versie maken we van mals kalfsvlees. We serveren dit kruidige stoofgerecht met basmatirijst, groene boontjes, huigemaakte atjar, kroepoek en sambal.

12.45
winkelwagen

Ingrediënten

  • - ui
  • - knoflook
  • - trassi
  • - cashewnoten
  • - koriander
  • - komijn
  • - kurkuma
  • - sambal oelek
  • - azijn
  • - gember
  • - citroenblad
  • - kokosmelk
  • - kokosrasp
  • - runderbouillon
  • - koriander
  • - citroengras
  • - tomatenpurree
  • - rode peper
  • - basmatirijst
  • - sperziebonen
  • - cassave kroepoek
  • - gebakken uitjes
  • - rode kool
  • - suiker
  • - wortel

Voedingswaarde


      Allergenen

      Noten

      Noten

      Schaaldieren

      Schaaldieren

      Bereiding

      Nu hoef jij je maaltijd alleen nog op te warmen in onze speciale oven- en magnetronbestendige bakjes. Eet jij je FreshMeal nu op of bewaar je het nog even in de koelkast? Alle maaltijden zijn minimaal 2 dagen houdbaar na levering.

      1. Verwarm de oven voor op 175 graden.
      2. Haal de deksel van het bakje en stop de FreshMeal in de oven voor ongeveer 15 minuten.
      3. Bon apetit!


      FreshMails ontvangen met de nieuwste gerechten en tips & tricks?

      Schrijf je in voor onze nieuwsbrief