x

Bestel nog ..freshmeals en ontvang .. bedrag korting!

Kip Kokoscurry

Dat we bij FreshMeals een hekel aan zakjes en pakjes hebben wisten jullie vast al wel. Deze curry staat dan ook meer dan symbool voor onze filosofie.   Deze curry staat symbool voor ambacht, Indiase ambacht wel te verstaan. We nemen authentieke Indiase kruiden om een mooie kruidenpasta te maken welke we met toevoegingen van kip en kokos vervolgens omzetten in een kokoscurry. Hierbij basmatirijst, geroosterde paprika, bloemkool en magere yoghurt. Als laatste vonden we dat dit gerecht niet kon zonder naanbrood. Geheel in trend hebben we deze gemaakt van magere kwark zodat het brood niet zoals normaal enkel koolhydraten maar ook lekker veel eiwitten bevat. Voor de smaak voegen we nog wat knoflook oregano en olijfolie toe. Kortom deze kip kokoscurry is er een om eens goed voor te gaan zitten!

12.45
winkelwagen

Ingrediënten

  • - Kippendij
  • - Magere kwark
  • - Basmatirijst
  • - Rode ui
  • - Kokos
  • - Kokosmelk
  • - Chilipeper
  • - Chilipoeder
  • - Paprikapoeder
  • - Garam masala
  • - Komijnzaad
  • - Zout
  • - Zonnebloemolie
  • - Tomatenpuree
  • - Koriander
  • - Oregano
  • - Cashewnoten
  • - Knoflook
  • - Gember
  • - Bloem
  • - Bakpoeder
  • - Magere yoghurt
  • - Bloemkool
  • - Paprika

Voedingswaarde

  • Kcal
  • Koolhydraten
  • Eiwitten
  • Vetten
  • 731
  • 85
  • 51
  • 26

Allergenen

Gluten

Gluten

Lactose

Lactose

Noten

Noten

Bereiding

Nu hoef jij je maaltijd alleen nog op te warmen in onze speciale oven- en magnetronbestendige bakjes. Eet jij je FreshMeal nu op of bewaar je het nog even in de koelkast? Alle maaltijden zijn minimaal 2 dagen houdbaar na levering.

 

1. Haal de yoghurt en folie uit het bakje en verwarm zonder deksel.
2. Stop de FreshMeal gedurende 15 minuten in de oven op 160 graden of 3 minuten in de magnetron op 750 watt(Het naanbrood hoeft slechts heel even verwarmd te worden).
3. Eet smakelijk!


FreshMails ontvangen met de nieuwste gerechten en tips & tricks?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief