Zakelijk

Gezond en bewust eten is ook in het bedrijfsleven een opmars aan het maken en wij snappen wel waarom!

Onderzoek heeft aangetoond dat gezond eten op het werk ervoor zorgt dat jouw personeel minder vaak en minder lang ziek is, beter presteert, een hogere productiviteit heeft, minder fouten maakt en lekkerder in hun vel zit. Allemaal voordelen van gezonder eten op de werkvloer waar werkgevers simpelweg niet meer omheen kunnen of willen.

Maar wist je ook dat maar 19% van de werknemers tevreden zijn over de mogelijkheden die werkgevers hen bieden als het aankomt op het maken van gezondere keuzes? Hierin is dus nog veel voordeel te halen, zowel voor werknemer als werkgever!

FreshMeals kan jou en je bedrijf helpen om alle bovenstaande voordelen te realiseren en te werken aan een duurzamer imago. Denk bijvoorbeeld eens aan werknemers die overwerken: hoe handig zou het zijn als er voor hen al een FreshMeal in de koelkast staat, ready-to-eat!
Neem contact met ons op om een kopje koffie te doen en alle mogelijkheden te bespreken.

Personal trainers

Jij weet als geen ander hoe belangrijk de rol van voeding is wanneer het aankomt op fitheid. Je kan uren in de sportschool zwoegen maar als de voeding van je cliënten niet klopt zullen de resultaten verre van optimaal zijn.

“Ik heb geen tijd om gezond te eten.” “Ik weet niet hoe ik gezond moet eten.” Dit soort dingen hoor je continu en wij geloven dat FreshMeals de oplossing is. De workouts laten we aan jou over, het avondeten voor/na de trainingen zullen wij verzorgen. Benieuwd naar een mogelijke samenwerking? Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Vragen? Neem dan gerust contact op.